Pysäköinti

Pysäköinti

 

Parkkipaikka

 

Best Western Hotel Apollon takapihalla on oma maksuton pysäköintialue n. 24 autolle.

Paikkoja on rajallinen määrä kiinteistön tontista johtuen ja paikat täyttyvät saapumisjärjestyksessä, eivätkä ole varattavissa etukäteen.

Käynti takapihalle Asemakadulta tai Mäkelininkadulta. Lämpötolppapaikkoja n 20 autolle. Uutuutena meille on tullut sähköautonlatauspisteitä 9 kpl yhteensä 12 auton lataukseen.

Lämmitys- ja latauspistokkeen käyttö kuuluu vain majoittujien huonehintaan. Tolpissa on jatkuva virta.

Pysäköinti hotellin alueella on omalla vastuulla.

 

Hotellin parkkipaikan ollessa täynnä pysäköinti tapahtuu lähikatujen varsilla tai esim. parkkitaloissa. Tarkistathan aina liikennemerkit pysäköidessäsi autosi sekä otathan rajoitukset huomioon pysäköintivirhemaksujen estämiseksi.

Pysäköinti kaupungin alueella omalla vastuulla. Hotelli ei vastaa väärinpysäköinnistä aiheutuvista sakoista. Hotellin edessä on pysäköinti sallittu vain jakeluautoille 30 min ajan. 

Rajoitukset ovat voimassa maanantaista perjantaihin klo 8.00–18.00 sekä lauantaina klo 8.00–16.00. Pysäköinnit ovat joko maksullisia tai kiekkopaikkoja. Pysäköinti on paikasta riippuen ilmaista klo 18-08 tai lauantaisin klo 16 jälkeen maanantaiaamuun klo 8 saakka.

Oulun kallioparkki ”Kivisydän” on avoinna 24h. Käynti Kivisydämeen hotellin läheltä Hallituskadulta. Linkki Kivisydämen sivuille tarkemman ohjeistuksen ja hinnoittelun saamiseksi: http://oulunpysakointi.fi/kivisydan/

Tarkempia tietoja Oulun pysäköintipaikoista ja valvonnasta:

https://www.ouka.fi/oulu/kadut-kartat-ja-liikenne/pysakoinninvalvonta

Parantaaksemme käyttäjäkokemusta ja käyttöä koskevien tilastojen keräämiseksi käytämme evästeitä. Kun käytät tätä verkkosivua, hyväksyt evästeiden käytön.